Samen muziek maken is leuk !

Ben jij geïnteresseerd in het maken van muziek in verenigingsverband of ben je in het verleden al eens lid zijn geweest van een muziekvereniging en wil je weer opnieuw beginnen? Kom dan eens bij ons luisteren. Indien gewenst verzorgt Muziekgezelschap Juliana, deels via Myouthic, ook een muziekopleiding (zowel blaasinstrumenten als slagwerk) specifiek gericht op een fanfare.
Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt of dat je uit Buchten of Holtum komt, iedereen is hiervoor welkom. Voor leerlingen t/m 18 jaar wordt de opleiding deels gesubsidieerd door de gemeente Sittard-Geleen en boven de 18 jaar door Muziekgezelschap Juliana. De eigen bijdrage voor de cursisten blijft derhalve beperkt.

Samen muziek maken is leuk! Wil jij dat ook? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden of neem eens een kijkje op onze website www.juliana-holtum.nl en de website van Myouthic  www.myouthic.nl . Of nog beter: kom eens langs tijdens onze repetities, als die tenminste weer mogen, op zaterdag van 17:30 tot 19:30 uur in het gemeenschapshuis “de Auw Sjoal” in Holtum.

voorzitter,
André de Vaan, 06 26246126