Bijna Jubileumweekend!

Nog een paar dagen en dan is het zover. Dan begint het jubileumweekend van onze fanfare! We trappen het weekend op vrijdag af met een receptie voor al onze jubilarissen. Dit jaar hebben we er maar liefst 16, variërend van 10 tot zelfs 70 jaar lid! De festiviteiten beginnen met een defilé voor onze jubilarissen door Schutterij Sint Martinus Holtum om 18:45 bij gemeenschapshuis De Auw Sjoal in Holtum. Daarna volgt om 19:00 de interne huldiging van de jubilarissen. Om 20:00 start de receptie.

Na de receptie volgt op zaterdag het absolute hoogtepunt van ons jubileum. Om 19:30 geeft onze fanfare een concert met niemand minder dan Martin Hurkens! De wereldster uit Schinveld is net terug van concertreis door Italië om zijn nieuwste album te promoten. Zaterdagavond zullen Martin en de fanfare ervoor zorgen dat de mensen in Buchten en Holtum zich ook even in Italië wanen. Gemeenschapshuis De Auw Sjoal wordt namelijk voor één keer omgebouwd tot Italiaanse concertzaal, waarin de concertgangers onder het genot van een Italiaanse hapjes kunnen genieten van karakteristieke Italiaanse melodieën, solo’s van onze eigen Cindy Vernes en Dennis Jeurissen en de hit van Martins nieuwste album: Terra Corsa. Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Zondag geven we iedereen de gelegenheid om bij te komen van dit concert bij onze jubileumbrunch. Het wordt een gezellige middag met koffie, vlaai, broodjes, attracties voor de kleintjes en leuke muziek van o.a. ZH Nuchter Vertroch uit Grevenbicht, de moezeband en DJ Paul.

Gedurende het gehele weekend is er ook informatiestand over het Nieuw Talent Orkest Swentibold. Mocht je dus nog een paar vragen hebben over het Nieuw Talent Orkest en deze liever persoonlijk stellen dan via de mail of de telefoon, kom dan gerust langs. We helpen je graag verder.

We zien ons bij het jubileumweekend!