Potgrond-, koemest- en bloemenactie

Muziekgezelschap Juliana Holtum houdt ook dit jaar haar potgrond-, koemest- en bloemenactie.

Om uw tuin en bloembakken op tijd in orde te maken, zal de potgrond en koemest geleverd worden op zaterdag 30 maart.

De bloemen en planten zullen geleverd worden op zaterdag 11 mei.

Zoals u van ons gewend bent, leveren wij “service aan huis”, waardoor u voor uw bestelling niet de deur uit hoeft. U plaatst een bestelling, en wij leveren gratis aan huis!

Wat kunt u bij ons bestellen?

  • Geraniums, fuchia’s en balsemienen
  • Potgrond Naturado is als beste gekozen door de consumentenbond. Super kwaliteit
  • Droge koemest
  • Boeket bloemen (voor moederdag)
  • Tegoedbonnen, te besteden bij Tuincentrum de Hazelaar Nieuwstadt en bij bloemenhuis Iris in Born

Hoe kunt u bestellen?

  • U geeft u voor 18 maart de bestelling door via julianasecretariaat@gmail.com en maakt het totaalbedrag over op NL66 RABO 0122 6938 76 o.v.v. je naam, adres en “potgrond-bloemenactie”.
  • Vul de bon op de achterzijde in. Wij komen deze vóór 16 maart aan huis ophalen.
  • U kunt de ingevulde bon en het totaalbedrag inleveren voor 16 maart op een van onderstaande adressen:

J. Schreuders, Mispelboom 8 F. Houben, Apollo 11 laan 23

Sj. Mols, Velgraafweg 30 A. de Vaan, Ph. Bentinckstraat 5

Maakt u het bedrag over per bank, geef dit dan aan op de bestelbon.

Bedankt voor uw bestelling. Hiermee steunt u onze vereniging!

De bestelbon staat in het PDF-bestand

Slotconcert Nieuw Talent Orkest Swentibold

Zo’n 10 weken terug zijn 20 deelnemers van start gegaan bij Nieuw Talent Orkest Swentibold. In die 10 weken zijn ze aan de slag gegaan met de succesvolle Nij Talint Orkest methode. Op de foto’s zie je ze druk aan die methode repeteren in een voor de prinsenreceptie versiert gemeenschapshuis. Al dat repeteren heeft zich geloond, want aanstaande zaterdag geven zij hun allereerste concert

Benieuwd wat zij in die 10 weken allemaal bereikt hebben? Kom dan vooral langs!

Datum: zaterdag 2 december 2023
Tijd: 19:30 – 20:30
Locatie: Gemeenschapshuis De Auw Sjoal in Holtum
Entree: Gratis

Verlenging inschrijftermijn Nieuw Talent Orkest

Het gaat goed met de aanmeldingen van het Nieuw Talent Orkest. Tot nu toe hebben zich namelijk 18 mensen aangemeld. Er zijn echter nog een paar plaatsen over. Daarom hebben we de inschrijftermijn verlengt naar zaterdag 16 september. Mocht je dus altijd al laagdrempelig samen met andere volwassenen muziek hebben willen spelen, dan is dit je kans

Twijfel je nog, wil je eerst een instrument uitproberen of wil je een paar vragen persoonlijk stellen? Kom dan vrijdag 15 september naar onze open infoavond. Van 19:30 tot 20:30 staat de deur van Gemeenschapshuis de Auw Sjoal in Holtum voor je open voor al je vragen over het Nieuw Talent Orkest

Tot snel bij de open inloopavond van het Nieuw Talent Orkest Swentibold!

Maestroconcert 7 oktober

Na een mega avond met de Janse Bagge Bend in april en een prachtig jubileumweekend in juni staat zaterdag 7 oktober de afsluiting van ons 100-jarig jubileum op het programma. 5 prominenten van binnen en buiten Holtum zullen dan net als in het TV-programma maestro strijden om de titel Maestro van Holtum. Hierbij zullen zij op ludieke wijze door een worden beoordeeld door een vakjury. Deze heeft als voorzitter de Holtumse liedjes en revueschrijver Jacques Stel en wordt compleet gemaakt door Ger Akkermans en Frenk Rouschop, beide oud dirigenten van de fanfare. Bij de beoordeling van de jury speelt uiteraard ook de interactie met het publiek een doorslaggevende rol. L1-presentator Henk Hover zal de optredens aan elkaar praten tot een onvergetelijke avond

De komende dagen zullen we de kandidaten via onze facebookpagina aan jullie voorstellen

We hebben helaas maar plaats voor 200 mensen en de voorverkoop gaat dinsdag 12 september van start. De tickets à € 5,00 zijn te verkrijgen bij Kwiksjop te Buchten. Ben er als de kippen bij, want dit uniek gebeuren is eenmalig en is een passende afsluiting van het eeuwfeest van Muziekgezelschap Juliana. Tot ziens op 7 oktober, aanvang 19.30 uur. Zaal open 19.00 uur

Rabo Clubsupport actie is weer begonnen.

Vanaf 4 september is het weer mogelijk om te stemmen. Door uw stem uit te brengen op onze vereniging wordt onze vereniging financieel gesteund. Dat is erg belangrijk voor ons.

Dus login bij de Rabobank en breng ook een stem uit op Juliana. Alvast bedankt!

Spandoekactie Nieuw Talent Orkest Swentibold

Vandaag hebben we in Buchten en Holtum de spandoeken van het Nieuw Talent Orkest Swentibold opgehangen. Heb jij ze ook al gespot? Stuur een mail naar julianasecretariaat@gmail.com met de locatie waar ze staan en maak kans op 10% korting op deelname aan het Nieuw Talent Orkest!

Meer informatie over het Nieuw Talent Orkest vind je hier.

Te gast bij Streekomroep Bie Os

Gisteren is een afvaardiging van onze fanfare op bezoek geweest in de muziekstudio van Streekomroep Bie Os. In het kader van ons 100-jarig jubileum waren Frans, André en Jos daar te gast in het programma Partimento van Peter Hofland. In 60 minuten kwamen veel muzikale hoogtepunten van de fanfare aan bod, zoals Between the Two Rivers (waarmee de fanfare in 2005 wereldkampioen werd), the Paganini Variations maar ook lichtere muziek als de Frank Sinatra Medley. Tussen de muziek door namen de heren het verleden, heden en toekomst van de vereniging door. Al met al dus een prachtige uitzending die zeker de moeite waard is om te luisteren. Zet dus aanstaande zondag om 12:00 de radio aan op streekomroep Bie Os!

Terugblik jubileumweekend

Afgelopen weekend 16 t/m 18 juni, was het dan zo ver. Een weekend vol activiteiten ter ere van ons 100-jarig bestaan.

Op vrijdag zijn we gestart met de receptie. Voorafgaand werden we vereerd met een defile van Schutterij St. Martinus uit Holtum. Daarna werden al onze jubilarissen, 16 stuks, in het zonnetje gezet. Ook hadden we het voorrecht dat burgemeester Hans Verheijen op bezoek kwam om aan de vereniging de koninklijke erepenning uit te reiken.

Een van onze jubilarissen, werd nog eens extra in het zonnetje gezet. Burgermeester Verheijen heeft een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Jan Schreuders. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Na de druk bezochte receptie werd er nog flink nagefeest

Op zaterdag was dan het concert waar we als muziekgezelschap zo lang naar hebben toegeleefd met als gast Martin Hurkens. Ons publiek konden onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Soupa Doupa, genieten van mooie muziek, met natuurlijk als hoogtepunt Martin Hurkens. Na afloop was er nog een heel gezellig samenzijn mede door onze DJ Paul.

Op zondag konden de inwoners van Holtum genieten van de dorpsbrunch verzorgd door Dave Culinaire. De Moezebend uit Holtum heeft een geweldig optreden verzorgd. Ook de jongens en meisjes van Nuchter Vertroch uit Grevenbicht zorgde voor een geweldig optreden.

We kijken dan ook terug op een zeer geslaagd weekend.

Klik hier voor meer foto’s.

Bijna Jubileumweekend!

Nog een paar dagen en dan is het zover. Dan begint het jubileumweekend van onze fanfare! We trappen het weekend op vrijdag af met een receptie voor al onze jubilarissen. Dit jaar hebben we er maar liefst 16, variërend van 10 tot zelfs 70 jaar lid! De festiviteiten beginnen met een defilé voor onze jubilarissen door Schutterij Sint Martinus Holtum om 18:45 bij gemeenschapshuis De Auw Sjoal in Holtum. Daarna volgt om 19:00 de interne huldiging van de jubilarissen. Om 20:00 start de receptie.

Na de receptie volgt op zaterdag het absolute hoogtepunt van ons jubileum. Om 19:30 geeft onze fanfare een concert met niemand minder dan Martin Hurkens! De wereldster uit Schinveld is net terug van concertreis door Italië om zijn nieuwste album te promoten. Zaterdagavond zullen Martin en de fanfare ervoor zorgen dat de mensen in Buchten en Holtum zich ook even in Italië wanen. Gemeenschapshuis De Auw Sjoal wordt namelijk voor één keer omgebouwd tot Italiaanse concertzaal, waarin de concertgangers onder het genot van een Italiaanse hapjes kunnen genieten van karakteristieke Italiaanse melodieën, solo’s van onze eigen Cindy Vernes en Dennis Jeurissen en de hit van Martins nieuwste album: Terra Corsa. Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Zondag geven we iedereen de gelegenheid om bij te komen van dit concert bij onze jubileumbrunch. Het wordt een gezellige middag met koffie, vlaai, broodjes, attracties voor de kleintjes en leuke muziek van o.a. ZH Nuchter Vertroch uit Grevenbicht, de moezeband en DJ Paul.

Gedurende het gehele weekend is er ook informatiestand over het Nieuw Talent Orkest Swentibold. Mocht je dus nog een paar vragen hebben over het Nieuw Talent Orkest en deze liever persoonlijk stellen dan via de mail of de telefoon, kom dan gerust langs. We helpen je graag verder.

We zien ons bij het jubileumweekend!